Menu 20 oktober tot en met 24 oktober 2020
Witloof uit de oven met prosciuttoham & parmezaankorstje
€14,50 per portie
Vegetarische tajine met bulgur & gegrilde feta
€14,50 per portie
Gemarineerde honingkip met ‘batata harra’ (ovenaardappeltjes uit het Midden-Oosten) met gepofte trostomaatjes
€15,50 per portie
Pasta ‘alle polpette’ met gehaktballetjes in een tomatensausje met geroosterde paprika
€13,50 per portie
Filostrüdel met prei & kip
€5,50 per spie
Filodeegtaart met geroosterde broccoli, rode ui & cheddarkaas
€5,50 per spie
Salade van gemarineerde rode biet met spinazieblaadjes & honinggeitenkaasparels
€4,50 per potje
Vegan citroencake (lactosevrij & low fat)
€3,90 per stuk
Amandel-frangipanetaart met peer
€4,50 per spie
Crumble reep met cassisbessen
€3,90 per stuk