Feestelijke hapjes glaasje

Catering

Bij de term ‘catering’ denk je meestal aan megagrote feesten of events. Dat is bij Quiché nét iets anders! Omdat ik zelf steeds ambachtelijk te werk ga en steeds kwaliteit vooropstel, focus ik voornamelijk op beperkte(re) gezelschappen zoals babyshowers/-borrels, verjaardagsetentjes, communie- of lentefeesten, kleinschalige huwelijken, …  . Ik hanteer meestal een maximum rond een 25-tal gasten, maar heb je toch een feestje gepland met een groter gastenaantal? Aarzel ook dan zeker niet om me een seintje te geven, ik bekijk ook zeker dan graag samen de mogelijkheden.

Ontwerpen & special requests

Verder kan je bij Quiché ook terecht voor zowel hartige als zoete lekkernijen. Heb je een specifiek gerecht in gedachten zoals jouw favoriete lasagne of ben je een absolute fan van een authentieke aardbeitaart? Of ben je in de blijde verwachting van een kleine spruit of staat er een communie-of lentefeest op het programma, en ben je op zoek naar een gepersonaliseerd én uniek taartontwerp? Ook daarbij help ik je met veel enthousiasme verder.

Gepersonaliseerde verjaardagstaart cijfer
Private dining Schilde

Private dining

Hoewel de bovenstaande gelegenheden vaak erg leuke gebeurtenissen zijn, heb je niet altijd een speciale gelegenheid nodig om jezelf in de watten te leggen. Precies daarom bied ik ook ‘private dining’ aan, een optie die stilaan aan populariteit inwint en die een origineel alternatief vormt voor het klassieke etentje met kennissen, familie en vrienden. Geen verplaatsing met de auto of “bob-regeling” om veilig naar huis te geraken nodig. Geen hoge stapels afwas of uren achter de kookpotten … Hierbij werk ik samen op voorhand met jou een op maat gemaakt menu uit dat rekening houdt met jouw wensen en dat ook past binnen jouw budget. Ik zorg voor alle voorbereidingen en kom alles op de avond zelf netjes voor jou en je gasten verder afwerken. Ik neem alle nodige materialen met me mee (kookmateriaal, borden, …) en zorg ervoor dat alles netjes opgeruimd is wanneer ik de keuken verlaat. Kortom, een ideale manier om het ‘restaurantgevoel’ naar jouw huiskamer te brengen en om er zorgeloos van mee te genieten!