Take-away tomates farcies

Take-away

Heb je door alle drukte geen zin of tijd zelf achter de kookpotten te staan, maar wil je wel gewoon samen thuis van een gezonde én vooral lekkere maaltijd genieten? Ik zorg dagelijks voor nieuwe gerechtjes, die je gewoon last-minute in de winkel kunt ophalen of eventueel ook op voorhand kan bestellen. Dat laatste is aangeraden voor gezelschappen vanaf 5 personen en/of als je zeker wilt zijn dat je je favoriete gerechtje zeker nog kunt bemachtigen.

Kortom, een makkelijke, snelle optie om van te smullen na je werk, school of voor een speciale gelegenheid. Je schuift zelf gewoon mee aan tafel en je kunt zorgeloos van dit moment meegenieten!

Wat kan je in het Quiché assortiment verwachten? Het aanbod wijzigt wekelijks, naargelang het seizoen, de beschikbaarheid én onze kookinspiratie maar je vindt er onder andere homemade quiches met yoghurtbasis (samenstelling varieert), taboulé- en groentensalades, zuiderse stoofpotjes & tajines, lasagne al ragù alla bolognese, veggie lasagne met pompoen, tomaat, ricotta & linzen, gezonde(re) cakes, gebak (ook gluten- en lactosevrije varianten) en zoveel meer. Kom gewoon langs en ontdek het zelf!

Eat-in & decoratie

Koken betekent voor mij ‘iemand ontzorgen’ en ‘liefde bezorgen’. Het is mijn grote passie en daarom vind ik het zo belangrijk om dat liefdevolle gevoel aan jou door te geven. Ik nodig je dan ook met veel plezier uit om in mijn “Quiché plekje” te komen genieten en dit gevoel zelf te ervaren. Dat kan gewoon voor een lekker tasje ambachtelijk gebrande koffie, een hartverwarmde theemélange of een biologisch sapje. Of voor een lekker lunchgerechtje of zoet tussendoortje. Er staan enkele vaste waarden op de kaart, maar het aanbod varieert naargelang het seizoen, het aanbod en mijn eigen inspiratie.

Terwijl je zelf even tot rust komt, kan je ook een kijkje nemen in het artisanale keramiekservies waarvoor ik samenwerk met een bevriende Franse potier. Alle stukken zijn uniek en werden één per één met de hand gemaakt en geglazuurd. Er is een waaier aan kleuren & vormen, dus een heel leuk cadeautje om weg te geven of gewoon om zelf te houden!

Decoratieve keramiek in oven