Welkom

Eindelijk is het zover! Na jarenlang dromen mag ik je vanaf nu verwelkomen op mijn eigen culinair plekje. Met Quiché wil ik mijn passie voor koken, interieur en natuur samen met jou delen. Met het gebruik van authentieke, gezonde & eerlijke producten breng ik zuiderse herinneringen naar boven en wil ik een uniek moment van gezelligheid creëren. Een moment om alleen maar van te genieten!

Kom langs voor een lekker kopje ambachtelijk gebrande koffie of theemélange, al dan niet samen met een gezonde lunch of zoet tussendoortje. Of spring binnen voor één van onze dagverse take-away maaltijden en geniet er samen verder bij je thuis van, met familie of vrienden.
Heb je een speciaal feestje gepland zoals een etentje, babyborrel of misschien wel huwelijk en wil je eens ‘iets anders’? Ook dan kan je zeker bij Quiché terecht voor een gepersonaliseerd catering concept.
Of ben je gewoon op zoek naar een leuk geschenk? Kom zeker een kijkje nemen in onze keramiek, die handgemaakt wordt door een bevriende Provençaalse potier. Bienvenue à tous!

Kom meer te weten over Mijn Verhaal