Menu 20 oktober tot en met 23 oktober 2021
Marrokaanse “kiptajine” – Traaggegaarde stoofpot met wintergroenten, malse kippendij & gedroogde vruchten, geserveerd met couscous (vlees zonder been, lactosevrij)
€15.50 per portie
Hachis parmentier – Laagjesgerecht met mosterdpuree, gehakt, prei, worteltjes & spinazie
€14.50 per portie
Varkenshaasje met olijventapenade, gedroogde ham, schorseneren & hasselback potato met rozemarijn (glutenvrij)
€16.50 per portie
Veggie/vegan lasagne met linzen groentensaus, geroosterde pompoen, andijvie & bechamelsausje op basis van havermelk (lactosevrij)
€15.00 per portie
Veggie filodeegtaart met trostomaatjes, basilicum & mozzarella
€5.50 per spie
Filodeegtaart met merguez, rode ui, erwtjes & lichte sojaroom (lactosevrij)
€5.50 per spie
Herfstsalade van bulgur, knolselder, granaatappel & spinazie
€4.50 per potje
Soep van de week – Soepje van geroosterde pastinaak & peterselie
€4,50 per halve liter / €8,00 per liter
Peren tarte tatin cake
€4,50 per portie
Vegan filodeegstrudel met appel (lactosevrij)
€4,50 per portie
Citroen-maanzaad tulbandcake
€4,00 per portie