Menu 17 november tot en met 20 november 2021
Kip in havermoutjasje – Ovengegaarde kipfilet met krokant havermoutlaagje, smeuïge spitskool, appelcompote & krokante krieltjes
€15.50 per portie
Kort geroosterde zalmfilet in Oosterse honing/kruidenmarinade – geserveerd met knolselderremoulade en “bata hara” aardappeltjes (glutenvrij, kan indien gewenst ook lactosevrij met de pastasalade i.p.v. de remoulade)
€17.50 per portie
Lasagne “al ragù alla bolognese” – de klassieker maar dan met extra groentjes
€14.50 per portie
Italiaanse veggie aubergineballetjes met zongedroogde tomaatjes & ricotta – geserveerd met een tomatensausje, krokante halloumireepjes & ovengeroosterde pastinaak “frietjes”
€14.50 per portie
Veggie filodeegtaart met zoete aardappel, feta & bieslook
€5.50 per spie
Filodeegtaart met ham, basilicumpesto & lente-ui
€5.50 per spie
Glutenvrije herfstsalade van quinoapasta met gebakken knolselder, geroosterde spruitjes, appel, rozijntjes & appelvinaigrette (gluten- en lactosevrij)
€4.50 per potje
Soep van de week – Preisoep (gluten- en lactosevrij)
€4,50 per halve liter / €8,00 per liter
Vegan carrot cake (lactosevrij)
€4,50 per portie
Gebakken citroentaart (zonder meringue)
€3,50 per portie
Pindabrownie
€4,00 per portie