Menu 8 december tot en met 11 december 2021
Marokkaanse kalkoentajine – Traaggegaarde stoofpot boordevol wintergroenten met kalkoenfilet, kaneel, gedroogde dadels & pruimen (gluten- en lactosevrij)
€16.50 per portie
Gehaktballetjes “tikka masala” – Variant op het klassieke Indische gerechtje, met broccoli, limoen & pandanrijst (gluten- en lactosevrij)
€15.50 per portie
Cannelloni met vulling van ricotta, spinazie, prosciuttoham, tomatensausje & krokant walnotenkruim
€14.50 per portie
Veggie empanada – Krokante bladerdeegdriehoek met groenten linzenvulling & feta, geserveerd met een potje van de winterse taboulésalade
€15.00 per portie
Filodeegtaart met kip, champignons & Provençaalse kruiden (lactosevrij, met soja)
€5.50 per spie
Veggie filodeegtaart met spinazie, geitenkaas & pijnboompitten
€5.50 per spie
Wintersalade – Taboulésalade met geroosterde regenboogwortelen, radijsjes & gedroogde veenbessen
€4.50 per potje
Soep van de week – Pompoensoep met tomaat (lactose- en glutenvrij)
€4,50 per halve liter / €8,00 per liter
Crumbletaart met appel & veenbessen
€4,50 per portie
Vegan XL chocolate chip cookie (lactosevrij)
€4,00 per portie
Citroen maanzaad “Christmas Bundt” cake
€4,00 per portie