Menu 19 januari tot en met 22 januari 2022
Parelhoenfilet met winters sausje, gedroogde pruimen, gewokte spruitjes/raapjes & pommes duchesses aardappelen (lactose- en glutenvrij)
€18.00 per portie
Balletjes in een groentensausje – Variant op de klassieke “balletjes in tomatensaus” met witte selder, wortel & tomaat – geserveerd met pastinaakfrietjes (lactose- en glutenvrij)
€15.50 per portie
Oosterse pastagratin – Ovenschotel op basis van speltpasta, kipgehakt & bloemkool met een kokossausje, garam masala kruiden & amandelschilfers
€15.50 per portie
Veggie “hachis” parmentier – Ovenschotel met laagjes broccolipuree, veggie gehakt, boerenkool, noten & mosterd
€15.50 per portie
Veggie filodeegtaart met zoete aardappel, rode ui & haloumi
€5.50 per spie
Filodeegfrittata met spekjes, champignons & Provençaalse kruiden (lactosevrij)
€5.50 per spie
Wintersalade – Salade van geroosterde biet & wortelen, spinazie, balsamicocrème en feta
€4.50 per potje
Soep van de week – Knolselder/courgettesoep (glutenvrij)
€4,50 per halve liter / €8,00 per liter
Marokkaanse M’hencha (filodeeg frangipane met oranjebloesem)
€4,50 per portie
Vegan rijstpap met chocolade & aalbessen (gluten- en lactosevrij)
€4,00 per portie
Plattekaastaart met abrikoos & speculaasbodem
€4,50 per stuk