Quiché “Place of taste”

Koken betekent voor mij ‘iemand ontzorgen’ en ‘liefde bezorgen’. Het is mijn grote passie en daarom vind ik het zo belangrijk om dat liefdevolle gevoel aan jou door te geven. Ik nodig je dan ook met veel plezier uit om in mijn “Quiché plekje” te komen genieten en dit gevoel zelf te ervaren. Dat kan gewoon voor een lekker tasje ambachtelijk gebrande koffie, een hartverwarmde theemélange of een biologisch sapje. Of voor een lekker lunchgerechtje of zoet tussendoortje. Er staan enkele vaste waarden op de kaart, maar het aanbod varieert naargelang het seizoen, het aanbod en mijn eigen inspiratie.

Terwijl je zelf even tot rust komt, kan je ook een kijkje nemen in het artisanale keramiekservies waarvoor ik samenwerk met een bevriende Franse potier. Alle stukken zijn uniek en werden één per één met de hand gemaakt en geglazuurd. Er is een waaier aan kleuren & vormen, dus een heel leuk cadeautje om weg te geven of gewoon om zelf te houden!