Menu 1 december tot en met 5 december 2020

Lasagne ragù alla bolognese (klassieke bolognese saus met extra veel groentjes)

€14.50 per portie

Zachtgegaarde ossobuco (kalfsschenkel) met fris gremolatasausje & rozemarijnaardappeltjes uit de oven (gluten-en lactosevrij)

€16.50 per portie

Vegetarisch gevulde Mexicaanse zoete aardappel (stijl ‘chili sin carne) met mierikswortelyoghurt & feta (ook vegan versie verkrijgbaar bij bestelling vooraf) (glutenvrij)

€14.50 per portie

Huisgemaakte blinde vink van kip met romanescoroosjes & aardappelgratin (glutenvrij)

€15.50 per portie

Filodeegtaart met geroosterde pompoen, sperzieboontjes & feta

€5.50 per spie

Filodeegtaart met bacon, maïs & courgette (lactosevrij; op basis van soja)

€5.50 per spie

Couscoussalade met rucola, mandarijntjes & subtiele honing/gemberdressing

€4.50 per potje

Wortelsoep met kipbouillon (gluten-en lactosevrij)

€4,00 per 1/2 l; €6.50 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)

Vegan chocoladecake (lactosevrij)

4,00 per portie

Sint & Piet assortiment beschikbaar vanaf woensdag 2 december

Huisgemaakte speculaas voor Sinterklaas

€2.50 per portie

Huisgemaakte vegan speculaas voor Sinterklaas (lactosevrij)

€2.90 per portie

Geglazuurd Sinterklaastaartje met frisse citrusmousse, speculaasbodem, chocoladeglans & handgemaakte marsepeinversiering (indien mogelijk graag op bestelling;

€4.90 per taartje

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah