Menu 12 januari tot en met 16 januari 2021

Huisgemaakte kipsaté in rode kokoscurry met paprika, paksoi & basmatirijst (lactose- en glutenvrij)

€15.50 per portie

Zeewolffilet met Provençaalse ratatouille & pommes duchesses uit de oven (lactose-en glutenvrij)

€17.50 per portie

Vegetarisch empanadabladerdeeggebakje met linzenvulling, feta & een portie van de winterttaboulésalade

€14.50 per portie

Gegratineerde macaroni met prei, gehakt & bechamelsausje

€14.50 per portie

Veggie filodeegtaart met rode & witte ui, olijfjes, oregano & fetakruimels

€5.50 per spie

Filodeegtaart met spruitjes, chorizo & lichte sojaroom (lactosevrij)

€5.50 per spie

Wintertaboulésalade met zoete aardappel, geroosterde bloemkool en granaatappel (lactosevrij)

€4.50 per potje

Kervelsoep met balletjes

€4,50 per 1/2 l; €7.00 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)

Huisgemaakte appelbol

€4,00 per stuk

Vegan ‘snickerdoodle’ cookie met spelt (lactose-en tarwevrij)

€4,00 per stuk

Bessen crumble reep (lactosevrij)

€3,90 per stuk

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah