Menu 13 augustus tot en met 15 augustus 2020

Krokante filodeegtaart ‘niçoise’ met tonijn, olijfjes, tomaat & rode ui

€ 5,50 per spie

Frisse citrussalade met buffelmozzarella/feta, rucola & granaatappel

€ 4,50 per potje

Thaise noedelsalade met miso, wortel, koolsoorten & pindanootjes

€ 4,50 per potje

Spaanse albondigas met chorizo in een gestoofd sausje van tomaten, wortelen & witte bonen, geserveerd met Orzo

€ 13,50

Pasta al puttanesca met ansjovis, olijfjes, kappertjes en verse tomaten

€ 12,50

Gemarineerde zachte yoghurtkip met kruidentaboulé & kikkererwten

€ 13,50

Gebakken citroen-ricottataart

€ 4,50 per spie

Zomerse frangipanetaart met abrikozen

€ 5,50 per spie

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah