Menu 13 oktober tot en met 16 oktober 2020

Vegetarische curry van bloemkool & aardappel – geserveerd met basmatirijst (vegan) (zie foto onderaan pagina)

Varkenshaasje met noten-tijmkorst, gestoofde curryworteltjes & knolselderpuree (glutenvrij)

Gegratineerde penne met kip, broccoli & pancetta

Huisgemaakte ‘blinde vink’ van kalkoen & kip op Italiaanse wijze – geserveerd met ovenaardappeltjes (glutenvrij)

Veggie filodeegtaart “spanakopita” met spinazie & ricotta

Filodeeg “strüdel” met prei, feta & kip

Midden-Oosterse wortel/bietensalade met gedroogde abrikozen & kikkererwten (gluten- en lactosevrij)

Vegan broodpudding (lactosevrij)

‘Sticky’ walnotencake

Crumble reep met bessen

curry

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah