Menu 13 oktober tot en met 16 oktober 2021
Auberginepakketje “Moussaka” – Geroosterde auberginelinten met een kruidige gehaktvulling, bechamelsausje van soja, geserveerd met rijst (gluten- en lactosevrij)
€15.50 per portie
Huisgemaakte “Blinde vink” van kip, met puree van erwtjes/worteltjes & een lichtromig “pickles” sausje (glutenvrij)
€15.50 per portie
Cannelloni met vulling van zalm, ricotta & basilicum met een spinaziebechamelsausje & krokant notenkruim
€14.50 per portie
Veggie bladerdeegsamosa – Bladerdeegje met Indische vulling van aardappel, bloemkool & erwtjes – geserveerd met appel/peer/tomatenchutney & portie herfstsalade
€14.50 per portie
Veggie filodeegtaart met geroosterde gekleurde wortelen, geitenkaas & pistachenoten
€5.50 per spie
Filodeegtaart met gedroogde ham, geroosterde paprika, courgette & lichte sojaroom (lactosevrij)
€5.50 per spie
Herfstsalade van geroosterde kikkererwten, boerenkool, walnoten, veenbessen & granaatappel
€4.50 per potje
Soep van de week – Soepje van komkommer & prei
€4,50 per halve liter / €8,00 per liter
XL Chocolade havermoutkoek (lactosevrij)
€4,50 per portie
Vegan bessencrumble cake met amandel (lactosevrij)
€4,50 per portie
Ricottacake met vijgen
€4,00 per portie