Menu 14 september tot en met 18 september 2021
Kalkoenrollade met vulling van cheddar, groene kool, pesto & prosciutto – geserveerd met sperzieboontjes, gebakken ovenaardappeltjes & yoghurttartaarsausje (glutenvrij)
€16.50 per portie
Zalm met pistachekorst, spaghetti, kerstomaatjes & smeuig preisausje
€17.90 per portie
Kipballetjes in een tomaten/paprikasausje – geserveerd met geroosterde parmezaanworteltjes & peterseliepuree (glutenvrij)
€15.50 per portie
Veggie stoofpot met knolselder, pompoen & krielaardappeltjes – geserveerd met gebakken ricotta & homemade platbrood (ook vegan/lactosevrij mogelijk op bestelling)
€14.50 per portie
Veggie “tarte tatin” aubergine – omgekeerde bladerdeegtaart met aubergine en feta
€5.50 per spie
Filodeegtaart met gerookte zalm, rucola, zongedroogde tomaat & zonnebloempitten (lactosevrij)
€5.50 per portie
Couscoussalade met dadels, wortellinten, courgette, tomaat & ras-el-hanout
€4.50 per potje
Zomerse salade van rucola, appel, feta, komkommer & rozijntjes met een frambozenvinaigrette
€4,50 per potje
Vegan frangipane met cassisbessen (lactosevrij)
€4,50 per portie
XXL kokos-amandel “rocherke”
€4,50 per portie
Breugheltaart met huisgemaakt appelcompote & rozijntjes
€4,50 per portie