Menu 17 november tot en met 20 november 2021

Kip in havermoutjasje – Ovengegaarde kipfilet met krokant havermoutlaagje, smeuïge spitskool, appelcompote & krokante krieltjes

€15.50 per portie

Kort geroosterde zalmfilet in Oosterse honing/kruidenmarinade – geserveerd met knolselderremoulade en “bata hara” aardappeltjes (glutenvrij, kan indien gewenst ook lactosevrij met de pastasalade i.p.v. de remoulade)

€17.50 per portie

Lasagne “al ragù alla bolognese” – de klassieker maar dan met extra groentjes

€14.50 per portie

Italiaanse veggie aubergineballetjes met zongedroogde tomaatjes & ricotta – geserveerd met een tomatensausje, krokante halloumireepjes & ovengeroosterde pastinaak “frietjes”

€14.50 per portie

Veggie filodeegtaart met zoete aardappel, feta & bieslook

€5.50 per spie

Filodeegtaart met ham, basilicumpesto & lente-ui

€5.50 per spie

Glutenvrije herfstsalade van quinoapasta met gebakken knolselder, geroosterde spruitjes, appel, rozijntjes & appelvinaigrette (gluten- en lactosevrij)

€4.50 per potje

Soep van de week – Preisoep (gluten- en lactosevrij)

€4,50 per halve liter / €8,00 per liter

Vegan carrot cake (lactosevrij)

€4,50 per portie

Gebakken citroentaart (zonder meringue)

€3,50 per portie

Pindabrownie

€4,00 per portie

De hierboven vermeldde prijzen zijn enkel geldig bij take-away. Alle gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen. Tot snel! 😉
Sarah