Menu 19 januari tot en met 22 januari 2022

Parelhoenfilet met winters sausje, gedroogde pruimen, gewokte spruitjes/raapjes & pommes duchesses aardappelen (lactose- en glutenvrij)

€18.00 per portie

Balletjes in een groentensausje – Variant op de klassieke “balletjes in tomatensaus” met witte selder, wortel & tomaat – geserveerd met pastinaakfrietjes (lactose- en glutenvrij)

€15.50 per portie

Oosterse pastagratin – Ovenschotel op basis van speltpasta, kipgehakt & bloemkool met een kokossausje, garam masala kruiden & amandelschilfers

€15.50 per portie

Veggie “hachis” parmentier – Ovenschotel met laagjes broccolipuree, veggie gehakt, boerenkool, noten & mosterd

€15.50 per portie

Veggie filodeegtaart met zoete aardappel, rode ui & haloumi

€5.50 per spie

Filodeegfrittata met spekjes, champignons & Provençaalse kruiden (lactosevrij)

€5.50 per spie

Wintersalade – Salade van geroosterde biet & wortelen, spinazie, balsamicocrème en feta

€4.50 per potje

Soep van de week – Knolselder/courgettesoep (glutenvrij)

€4,50 per halve liter / €8,00 per liter

Marokkaanse M’hencha (filodeeg frangipane met oranjebloesem)

€4,50 per portie

Vegan rijstpap met chocolade & aalbessen (gluten- en lactosevrij)

€4,00 per portie

Plattekaastaart met abrikoos & speculaasbodem

€4,50 per stuk

De hierboven vermeldde prijzen zijn enkel geldig bij take-away. Alle gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen. Tot snel! 😉
Sarah