Menu 20 oktober tot en met 24 oktober 2020

Witloof uit de oven met prosciuttoham & parmezaankorstje

€14,50 per portie

Vegetarische tajine met bulgur & gegrilde feta

€14,50 per portie

Gemarineerde honingkip met ‘batata harra’ (ovenaardappeltjes uit het Midden-Oosten) met gepofte trostomaatjes

€15,50 per portie

Pasta ‘alle polpette’ met gehaktballetjes in een tomatensausje met geroosterde paprika

€13,50 per portie

Filostrüdel met prei & kip

€5,50 per spie

Filodeegtaart met geroosterde broccoli, rode ui & cheddarkaas

€5,50 per spie

Salade van gemarineerde rode biet met spinazieblaadjes & honinggeitenkaasparels

€4,50 per potje

Vegan citroencake (lactosevrij & low fat)

€3,90 per stuk

Amandel-frangipanetaart met peer

€4,50 per spie

Crumble reep met cassisbessen

€3,90 per stuk

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah