Menu 24 november tot en met 27 november 2021
Kiprollade met vulling van olijventapenade geserveerd met gratin van herfstgroenten (koolhydraatarm & glutenvrij)
€15.50 per portie
“Slowcook” stoofpot van haas met bier, abrikozen, champignons & rozemarijn – geserveerd met olijfoliepuree (lactose- en glutenvrij)
€18.00 per portie
Marokkaanse gehaktballetjes met licht pittig tomatensausje, kikkererwten, geroosterde honingwortelen & couscous (lactosevrij)
€15.00 per portie
Veggie lasagne met linzen, ricotta, kastanjechampignons & bechamelsausje
€14.50 per portie
Veggie filodeegtaart met kersttomaatjes, buffelmozzarella, bimi & pompoenpitten
€5.50 per spie
Filodeegtaart met gerookte zalm & prei (lactosevrij)
€5.50 per spie
Herfstsalade van bulgur met geroosterde bietjes, geitenkaasparels, rucola & rode ui
€4.50 per potje
Soep van de week – Schorseneren (glutenvrij)
€4,50 per halve liter / €8,00 per liter
Vegan chocolade cake (lactosevrij)
€4,00 per portie
Plaatcake met rode vruchten (lactosevrij)
€4,50 per portie
Appel-Flantaart
€4,50 per portie