Menu 24 november tot en met 27 november 2021

Kiprollade met vulling van olijventapenade geserveerd met gratin van herfstgroenten (koolhydraatarm & glutenvrij)

€15.50 per portie

“Slowcook” stoofpot van haas met bier, abrikozen, champignons & rozemarijn – geserveerd met olijfoliepuree (lactose- en glutenvrij)

€18.00 per portie

Marokkaanse gehaktballetjes met licht pittig tomatensausje, kikkererwten, geroosterde honingwortelen & couscous (lactosevrij)

€15.00 per portie

Veggie lasagne met linzen, ricotta, kastanjechampignons & bechamelsausje

€14.50 per portie

Veggie filodeegtaart met kersttomaatjes, buffelmozzarella, bimi & pompoenpitten

€5.50 per spie

Filodeegtaart met gerookte zalm & prei (lactosevrij)

€5.50 per spie

Herfstsalade van bulgur met geroosterde bietjes, geitenkaasparels, rucola & rode ui

€4.50 per potje

Soep van de week – Schorseneren (glutenvrij)

€4,50 per halve liter / €8,00 per liter

Vegan chocolade cake (lactosevrij)

€4,00 per portie

Plaatcake met rode vruchten (lactosevrij)

€4,50 per portie

Appel-Flantaart

€4,50 per portie

De hierboven vermeldde prijzen zijn enkel geldig bij take-away. Alle gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen. Tot snel! 😉
Sarah