Menu 24 november tot en met 28 november 2020

Waterzooi met zalm op oosterse wijze met sojamelk, paksoi, edamame boontjes – geserveerd met puree (lactose- en glutenvrij)

€16.50 per portie

Kalkoentajine met wintergroentjes & speculaaskruiden – geserveerd met couscous (lactosevrij)

€15.50 per portie

Cannelloni met tomaten-gehaktsausje, spinaziebechamel & walnotenkruim

€14.50 per portie

Vegetarische pompoenballetjes in een licht romig champignonsausje – geserveerd met tijm aardappeltjes

€14.50 per portie

Veggie filodeegtaart met spinazie brocolli & kerstomaatjes (lactosevrij)

€5.50 per spie

Filodeegtaart met prei, chorizo & parmezaan

€5.50 per spie

Wintersalade met koolrabi, granny smith appel, komkommer & rucola

€4.50 per potje

Courgette – paprikasoep (lactose- en glutenvrij)

€4,00 per 1/2 l; €6.50 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)

Vegan chocoladecake (lactosevrij)

4,00 per portie

Rijsttaart met speculaasbodem en appel

€4.50 per spie

Bessenmuffin

€4.50 per stuk

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah