Menu 24 november tot en met 28 november 2020
Waterzooi met zalm op oosterse wijze met sojamelk, paksoi, edamame boontjes – geserveerd met puree (lactose- en glutenvrij)
€16.50 per portie
Kalkoentajine met wintergroentjes & speculaaskruiden – geserveerd met couscous (lactosevrij)
€15.50 per portie
Cannelloni met tomaten-gehaktsausje, spinaziebechamel & walnotenkruim
€14.50 per portie
Vegetarische pompoenballetjes in een licht romig champignonsausje – geserveerd met tijm aardappeltjes
€14.50 per portie
Veggie filodeegtaart met spinazie brocolli & kerstomaatjes (lactosevrij)
€5.50 per spie
Filodeegtaart met prei, chorizo & parmezaan
€5.50 per spie
Wintersalade met koolrabi, granny smith appel, komkommer & rucola
€4.50 per potje
Courgette – paprikasoep (lactose- en glutenvrij)
€4,00 per 1/2 l; €6.50 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)
Vegan chocoladecake (lactosevrij)
4,00 per portie
Rijsttaart met speculaasbodem en appel
€4.50 per spie
Bessenmuffin
€4.50 per stuk