Menu 3 november tot en met 7 november 2020
Kip in prosciuttojasje met spinaziepesto & bloemkool gratin (glutenvrij & koolhydraatarm)
€15.5 per portie
Wildragout met pappardelle (lactosevrij)
€16.5 per portie
Vegetarische ‘hachis parmentier’ schotel met lekker veel groentjes & puree (glutenvrij)
€14.50 per portie
Mini gehaktbroodje met trostomaatjes & ‘patatas bravas’ met huisgemaakte knoflookaïoli (gluten- & lactosevrij)
€14.50 per portie
Parelcouscoussalade met geroosterde spruitjes, veenbessen & honing-mosterddressing
€4.50 per potje
Filodeegtaart met spinazie, erwtjes, kip & lichte sojaroom (lactosevrij)
€5.50 per spie
Veggie filodeegtaart met rode ui, zoete aardappel, feta & za’tar kruiden
€5.50 per spie
Broccoli/prei soep met currykruiden
€4,00 per 1/2 l; €6.50 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)
Ricottacake met verse biologische vijgjes
4,50 per spie
Vegan brownie
€3.90 per stuk
Bananenbrood
€3.50 per stuk