Menu 3 november tot en met 7 november 2020

Kip in prosciuttojasje met spinaziepesto & bloemkool gratin (glutenvrij & koolhydraatarm)

€15.5 per portie

Wildragout met pappardelle (lactosevrij)

€16.5 per portie

Vegetarische ‘hachis parmentier’ schotel met lekker veel groentjes & puree (glutenvrij)

€14.50 per portie

Mini gehaktbroodje met trostomaatjes & ‘patatas bravas’ met huisgemaakte knoflookaïoli (gluten- & lactosevrij)

€14.50 per portie

Parelcouscoussalade met geroosterde spruitjes, veenbessen & honing-mosterddressing

€4.50 per potje

Filodeegtaart met spinazie, erwtjes, kip & lichte sojaroom (lactosevrij)

€5.50 per spie

Veggie filodeegtaart met rode ui, zoete aardappel, feta & za’tar kruiden

€5.50 per spie

Broccoli/prei soep met currykruiden

€4,00 per 1/2 l; €6.50 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)

Ricottacake met verse biologische vijgjes

4,50 per spie

Vegan brownie

€3.90 per stuk

Bananenbrood

€3.50 per stuk

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah