Menu 4 mei tot en met 8 mei 2021
Beef “rendang” – Indisch stoofvlees met kurkumarijst & verse komkommerschijfjes (lactose-en glutenvrij)
€16.50 per portie
“Lente” tagliatelle met kip, erwtjes, asperges, citroenzeste & een romig mascarponesausje
€15.50 per portie
Marokkaanse vistajine met kabeljauw, paprika, tomaat, olijfjes & citroen (lactose- en glutenvrij)
€17.50 per portie
Veggie courgette-wortel “koekje” met feta & geserveerd met Griekse pasta salade
€14.50 per portie
Veggie filodeegtaart met snijbiet, ricotta & pijnboompitten
€5.50 per spie
Frittata met courgette, gedroogde ham , oregano & lichte sojaroom (lactosevrij)
€5.50 per spie
Lentesalade met geroosterde radijsjes, groene sperzieboontjes, groene asperges & yoghurtdressing (glutenvrij)
€4.50 per potje
Aardappelsalade met zwarte bonen, rucola & feta (glutenvrij)
€4,5 per potje
Polentacake met kardemom & rabarber (lactose- en glutenvrij)
€4,50 per spie
Rodebietenbrownie (suikervrij)
€4,00 per stuk
Vegan New York Style cheesecake (lactosevrij)
€4,50 per spie