Menu 4 mei tot en met 8 mei 2021

Beef “rendang” – Indisch stoofvlees met kurkumarijst & verse komkommerschijfjes (lactose-en glutenvrij)

€16.50 per portie

“Lente” tagliatelle met kip, erwtjes, asperges, citroenzeste & een romig mascarponesausje

€15.50 per portie

Marokkaanse vistajine met kabeljauw, paprika, tomaat, olijfjes & citroen (lactose- en glutenvrij)

€17.50 per portie

Veggie courgette-wortel “koekje” met feta & geserveerd met Griekse pasta salade

€14.50 per portie

Veggie filodeegtaart met snijbiet, ricotta & pijnboompitten

€5.50 per spie

Frittata met courgette, gedroogde ham , oregano & lichte sojaroom (lactosevrij)

€5.50 per spie

Lentesalade met geroosterde radijsjes, groene sperzieboontjes, groene asperges & yoghurtdressing (glutenvrij)

€4.50 per potje

Aardappelsalade met zwarte bonen, rucola & feta (glutenvrij)

€4,5 per potje

Polentacake met kardemom & rabarber (lactose- en glutenvrij)

€4,50 per spie

Rodebietenbrownie (suikervrij)

€4,00 per stuk

Vegan New York Style cheesecake (lactosevrij)

€4,50 per spie

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah