Menu 17 mei tot en met 22 mei 2021
Gehaktballetjes tikka masala met erwtjes, limoenrijst & naanbrood (gluten- en lactosevrij)
€15.50 per portie
Gevuld kalkoenlapje “Involtini” met basilicumpesto & gedroogde ham met wittewijnsausje, olijfjes en spaghetti
€15.50 per portie
Zalmfilet met puree, gebakken little gem slakropjes & een romig mosterdsausje (glutenvrij)
€17.50 per portie
Veggie “Cannelloni” van aubergine & courgette met ricottavulling & amandelschilfers geserveerd met taboulésalade van de week
€14.50 per portie
Veggie plaattaart “Caprese” met mozzarella, pesto, tomaten & pijnboompitten
€5.50 per spie
Filodeegtaart met tonijn, kappertjes, peterselie & lichte sojaroom (lactosevrij)
€5.50 per spie
Taboulésalade met komkommer, tomaat, rode ui & granaatappel
€4.50 per potje
Aardappelsalade met witte bonen, groene kruiden & mosterddressing
€4,50 per potje
Vegan carrot cake (lactosevrij)
€4,50 per spie
Plattekaastaart met kriekjes & speculaasbodem
€4,50 per spie
Zomerse plaatcake met abrikozen & braambessen (lactosevrij)
€4,50 per spie