Menu 17 mei tot en met 22 mei 2021

Gehaktballetjes tikka masala met erwtjes, limoenrijst & naanbrood (gluten- en lactosevrij)

€15.50 per portie

Gevuld kalkoenlapje “Involtini” met basilicumpesto & gedroogde ham met wittewijnsausje, olijfjes en spaghetti

€15.50 per portie

Zalmfilet met puree, gebakken little gem slakropjes & een romig mosterdsausje (glutenvrij)

€17.50 per portie

Veggie “Cannelloni” van aubergine & courgette met ricottavulling & amandelschilfers geserveerd met taboulésalade van de week

€14.50 per portie

Veggie plaattaart “Caprese” met mozzarella, pesto, tomaten & pijnboompitten

€5.50 per spie

Filodeegtaart met tonijn, kappertjes, peterselie & lichte sojaroom (lactosevrij)

€5.50 per spie

Taboulésalade met komkommer, tomaat, rode ui & granaatappel

€4.50 per potje

Aardappelsalade met witte bonen, groene kruiden & mosterddressing

€4,50 per potje

Vegan carrot cake (lactosevrij)

€4,50 per spie

Plattekaastaart met kriekjes & speculaasbodem

€4,50 per spie

Zomerse plaatcake met abrikozen & braambessen (lactosevrij)

€4,50 per spie

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah