Menu 8 december tot en met 12 december 2020
Veggie lasagne met boerenkoolpesto, ricotta & diverse groentjes
€14.50 per portie
Gestoofde konijnenbout met witte wijn, olijfjes, gewokte spitskool & aardappelpartjes uit de oven (lactose- en glutenvrij)
€16.50 per portie
Hachis parmentier met rundsgehakt, prei, worteltjes & mosterdpuree
€14.50 per portie
Kipfilet met prosciutto & geroosterde sinaasappel, geserveerd met een gevuld appeltje uit de oven en krielaardappeltjes (lactose-en glutenvrij)
€15.50 per portie
Filodeegtaart met zalm, lente-ui & kappertjes (lactosevrij)
€5.50 per spie
Veggie filodeegtaart met spruitjes, champignons, rode ui & feta
€5.50 per spie
Taboulé salade met geroosterde honingwortelen, peterselie & olijfjes
€4.50 per potje
Broccolisoep (gluten-en lactosevrij)
€4,00 per 1/2 l; €6.50 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)
Low-fat yoghurtcake met appel, rozijnen & kaneel
3,50 per stuk
“Sachertorte” met abrikoos & chocoladeglans
5,50 per stuk
Vegan chocolate chip cookie (lactosevrij)
3,90 per stuk