Menu 8 december tot en met 12 december 2020

Veggie lasagne met boerenkoolpesto, ricotta & diverse groentjes

€14.50 per portie

Gestoofde konijnenbout met witte wijn, olijfjes, gewokte spitskool & aardappelpartjes uit de oven (lactose- en glutenvrij)

€16.50 per portie

Hachis parmentier met rundsgehakt, prei, worteltjes & mosterdpuree

€14.50 per portie

Kipfilet met prosciutto & geroosterde sinaasappel, geserveerd met een gevuld appeltje uit de oven en krielaardappeltjes (lactose-en glutenvrij)

€15.50 per portie

Filodeegtaart met zalm, lente-ui & kappertjes (lactosevrij)

€5.50 per spie

Veggie filodeegtaart met spruitjes, champignons, rode ui & feta

€5.50 per spie

Taboulé salade met geroosterde honingwortelen, peterselie & olijfjes

€4.50 per potje

Broccolisoep (gluten-en lactosevrij)

€4,00 per 1/2 l; €6.50 per 1 l
(excl. Eenmalige aankoop glazen fles)

Low-fat yoghurtcake met appel, rozijnen & kaneel

3,50 per stuk

“Sachertorte” met abrikoos & chocoladeglans

5,50 per stuk

Vegan chocolate chip cookie (lactosevrij)

3,90 per stuk

Deze gerechtjes zijn dagvers en volledig ambachtelijk gemaakt. Het is daarom mogelijk dat op bepaalde momenten jouw favoriete gerechtje niet langer beschikbaar is. Indien je zeker wil zijn dan kan je steeds je gerechtjes reserveren telefonisch, per mail of via het bestelformulier. Of, kom gewoon zelf eens ter plaatse een kijkje nemen… Tot snel! 😉
Sarah