Picknick à gogo

Een gezellig uitstapje met vrienden, familie of collega’s? Met ‘Picknick à gogo’ kies je voor lekkere gerechten, gemaakt met seizoensgebonden en lokale producten. Quiché en Steffi (Zappa) slaan de handen in elkaar en verzorgen jouw picknickbeleving. Eten, servies en picknickdeken in één rugzak, klaar om eropuit te trekken en handig voor onderweg!

In de rugzak vind je een assortiment van hartige (filodeegtaartpunt, salade, wrap …) en zoete gerechten (smoothie en dessertje) voor twee personen. Deze gerechten variëren regelmatig naargelang inspiratie en seizoen. Een picknickdeken en servies maken je uitstap helemaal compleet.

Per persoon voorzien we een smoothie. Graag extra drank voor onderweg? Dat kan. Wanneer je je picknick komt ophalen kan je extra drankjes kopen (biolimo, wijn, bubbels met en zonder alcohol, …). Dankzij de fleshouder aan de rugzak vervoer je je drankjes veilig en blijven ze lekker fris.

Take-away tomates farcies
Decoratieve keramiek in oven

Ook de kleinsten onder ons vergeten we niet. Voor hen hebben we een schattige koeltas met gezonde kindvriendelijke gerechtjes (gezonde sandwich, sapje, yoghurt/stukje fruit, …). Als extraatje krijg je ook vochtige doekjes mee om vuile snoetjes te poetsen, altijd handig onderweg!

Hieronder vind je alle praktische info op een rij en tips om de streek te ontdekken. Ga samen met ons op pad en deel je leuke foto’s en filmpjes met #picknickagogo @quichecatering.be en @zappa.events.be.

Reserveer snel, het aantal rugzakken en koeltassen is beperkt.

Praktisch

Wanneer

 • Picknicken kan op woensdag, vrijdag en zaterdag. Andere dagen kunnen op aanvraag.
 • Je kan je bestelling ophalen vanaf 11.30 uur. We verwachten het materiaal ten laatste terug om 17.00 uur diezelfde dag. Ophalen en terugbrengen bij Quiché (Oelegem).
 • Picknick à gogo loopt van 4 juni tot en met 29 september 2021. Met uitzondering van de vakantiesluiting van 13 augustus tot en met 31 augustus.

Bestellen

 • Geef je bestelling minimum 3 dagen op voorhand door via het online bestelformulier.
 • Na reservatie krijg je een bevestigingsmail met meer info. Je reservatie is pas definitief na ontvangst van het gevraagde voorschot.
 • Hoewel picknicken in je living ook wel eens leuk kan zijn, begrijpen we dat je wil annuleren bij slecht weer. Bij slechte weersvoorspellingen kan je tot 3 dagen voor de geplande picknick een nieuwe datum aanvragen en zo jouw picknick verplaatsen. Indien er geen geschikt moment gevonden wordt, krijg je je voorschot terug in de vorm van een waardebon.
 • Allergieën of intoleranties? Geef het door bij reservatie en wij bekijken wat mogelijk is.

Prijzen

Aanbod Picknickrugzak Kinderkoeltas
Aantal personen 2 personen 1 kind
Prijs 25 euro per persoon 15 euro per koeltas
Waarborg 60 euro per rugzak 15 euro per koeltas
 • De picknickrugzak voor 2 personen kun je uitbreiden aan 25 euro per persoon.
 • Eénpersoonsrugzakken zijn afhankelijk van de beschikbaarheid ook op aanvraag verkrijgbaar.
 • Een kinderkoeltas kun je enkel bestellen in combinatie met min. 1 picknickrugzak voor volwassenen (2 personen).
 • De picknickrugzakken (incl. servies en dekentje) en de kinderkoeltasjes zijn in bruikleen. Je betaalt een waarborg.
Reserveer jouw picknick

Foto’s door © Wietse Nys